آموزش طرز تهیه پیتزا مخلوط . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت چرخ کرده 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
قارچ 200 گرم
پیاز 1 عدد
کالباس 200 گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
خمیر پیتزا یا پیراشکی بسته
طرز تهیه
1-خمیر پیتزا یا پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.
2-پیاز را خرد کنید و درون ماهیتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
3-گوشت، نمک، فلفل و پودر آویشن را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
4-پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه و دوباره تفت دهید؛ پس از ۵ دقیقه از روی حرارت اجاق بردارید.
5-کالباس را مکعبی و پیاز را حلقه ای خرد کنید. فلفل دلمهای و مقداری زیتون هم ریز کنید.
6-خمیر پیتزا را نازک پهن کنید.
۲-7 قاشق رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی ندهد؛ سپس با قلمو روی خمیر پیتزا یا پیراشکی پخش کنید.
8-مقداری پنیر بریزید و تمامی موادی را که خرد کرده بودید (کالباس، پیاز و…) به همراه مایه گوشتی روی خمیر بچینید. در انتها با لایه کاملی از پنیر پیتزا پوشش دهید و روی آن زیتون بریزید.
۹
9-اجازه دهید پیتزای شما ۲۰ دقیقه بماند تا خمیر استراحت کند و در زمان پخت خوب ترد و برشته شود.
10-پیتزا را به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید؛ البته فر را باید از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
11-در صورتیکه میخواهید روی پیتزای شما طلایی شود گریل بالا را روشن کنید و مواظب باشد پنیر پیتزایتان نسوزد . پیتزایتان را با سس دلخواه سرو کنید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه