آموزش طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
گوشت لخم تکه شده 2 فنجان
لپه 1 فنجان
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی 1عدد
روغن 2 فنجان
زعفران به مقدار لازم
بادمجان 1 کیلوگرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
غوره 1 قاشق غذا خوری
لیمو عمانی 4 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
2-لپه را بشویید، به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا بعد از پختن، لپهها له نشود.
3-گوشت، نمک، فلفل و در صورت دلخواه زعفران را اضافه و تفت دهید.
4-لیمو عمانی یا غوره و سه الی چهار لیوان آب را اضافه کنید؛ در ظرف را بگذارید، با حرارت کم بپزید تا بعد از حدود دو ساعت خورش نیم پز شود
5-بادمجانها را پوست بکنید، وسط آنها را برش بزنید و با یک و نیم فنجان روغن سرخ کنید. سپس روغن بادمجانها را جدا و یک عدد پیاز را در آن سرخ کنید.
6-دو قاشق رب گوجه فرنگی را در یک فنجان آب حل کنید و در پیاز داغ تفت دهید و نصف آن را به خورش نیم پز شده اضافه کنید، بگذارید خورش با شعله کم حدود یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد
7-یک عدد گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را برش داده، همراه بادمجانهای سرخ شده و یک قاشق غوره به بقیه رب تفت داده شده اضافه کنید.
8-در ظرف را بگذارید، آن را برای ۵ دقیقه روی شعله بگذارید تا جا بیفتد.
9-خورش قیمه و بادمجانهای جا افتاده را در ظرف بکشید تا خورشت آماده پذیرایی شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه