آموزش طرز تهیه سوسیس مرغ خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
مرغ 1 کیلوگرم
نشاسته ذرت 180 گرم
شیر خشک 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پوره یخ 1 لیوان
ادویه سوسیس 1/4 قاشق چای خوری
سیر 6 حبه
اسانس دود 5 قطره
رنگ خوراکی قرمز 2 قطره
طرز تهیه
1-مرغ و سیر را سه بار چرخ میکنیم و سپس تخم مرغ و ادویه سوسیس(آویشن،فلفل سیاه،پاپریکا،میخک سه پر،پودر هل، خردل،کاری) ،روغن ، اسانس دود و رنگ خوراکی را افزوده و ورز میدهیم.
2-بعد از مخلوط شده ،لیوان حاوی پوره یخ رو افزوده و کمی ورز میدهیم تا مخلوط شود، سپس نشاسته ذرت و شیر خشک را افزوده و ورز میدهیم تا مایع یک دستی به عمل آید.
3-حالا مواد را داخل قیف ریخته و وارد کاور سوسیس میکنیم، سپس ابتدا و انتهای آنرا خیلی محکم میبندیم، فقط دقت کنید که مواد داخل کاور شل نباشه تا کاور سوسیس بعد از پخت چروک نشه!،
4-حالا بنابر اندازه ای که میخواهید با نخ محکم جدا کرده و ببندید. حالا به مدت یک ساعت داخل آب جوش قرار داده و میپزیم.
5-بعد از یک ساعت آنرا با آب سر بشویید و تا بیستو چهار ساعت در یخچال قرار دهید، و سپس میل کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه