آموزش طرز تهیه پیتزا الویه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
خمیر پیتزا 250 گرم
سیب زمینی آب پز بزرگ 1 عدد
تخم مرغ آب پز 1 عدد
مرغ پخته به مقدار لازم
خیارشور متوسط 5 عدد
نخود فرنگی پخته به مقدار لازم
هویج کوچک 1 عدد
نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
فلفل دلمه ای رنده شده 2 قاشق مربا خوری
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-خمیر رو میپزیم.من تابه ای به قطر ۱۸ سانت رو چرب و آرد پاشی کردم،و با شعله کم با دم کنی روی گاز پختمش.میذاریم خنک بشه
2-سیب زمینی خنک شده رو با گوشتکوب حسابی له میکنیم. بهش نمک،فلفل،و پودر سیر و پودر آویشن ، فلفل دلمه ای رنده شده،هویج رنده شده(رنده ریز بزنید) مرغ پخته خرد شده(ریز خرد کنید)،خیارشور نگینی ریز،سس مایونز،و زرده ی تخم مرغ آب پز رو(که با پشت چنگال حسابی له شده) اضافه میکنیم.
3-الویه مون رو می چشیم.اگه از طعمش راضی بودیم، روی نون پیتزا پهن ش میکنیم.
4-روش کمی خیارشور نگینی یا حلقه شده،و کمینخود فرنگی پخته میریزیم.
5-در آخر سفیده تخم مرغ آب پز رو با رنده درشت روی سطح پیتزا،پخش میکنیم. نوش جون
سایر نکات
الویه نباید پُر سس و خیس باشه.
ادویه هاش،به دلخواه قابل تقدیره.ولی پودر سیر و پودر آویشن،خیلی خوش طعمش میکنه.
ضخامت خمیر دلخواهه،ولی بنظر من خیلی نباید ضخیم باشه.
میتونید روش رو با سس مایونز تزئین کنید.
من خودم نخود فرنگی نریختم.شما اگه ریختین کمی نخود فرنگی ها رو فشار بدید که داخل الویه فرو برن و موقع خوردن از روی پیتزا نیفتن.
تازه تازه میل کنید،البته تو ظرف در بسته تو یخچال قابل نگهداریه،ولی ممکنه کیفیتش کم بشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه