آموزش طرز تهیه پیتزا تنوری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد سفید به مقدار لازم
خمیر مایه 1.5 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 10 قاشق غذا خوری
شیر 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
مواد داخل خمیر :
قارچ متوسط 4 عدد
سوسیس یا کالباس گوشت 1/2 لیوان
فلفل دلمه ای متوسط 2 عدد
پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی 7 قاشق مربا خوری
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا خمیر پیتزا رو آماده میکنیم، خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط کرده و به ۱لیوان آب ولرم اضافه کرده اجازه دهید تا پف کند، در این مدت آرد رو الک کنید و کنار بگذارید، تخممرغ، روغن ،نمک و شیر رو با هم مخلوط کنید خمیر مایه عمل آمده رو بهش اضافه کنید .
2-و آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه، به هیچ وجه خمیر رو چنگ نزنید چون در این صورت به دست میچسبد و آرد بیشتری میبرد که در این صورت خمیر سنگین میشود و خوب پف نمیکندو بعد از پخت خشک میشود ،
3-بعد از آماده شدن خمیر کمی ورز میدیم و روش رو با نایلونی پوشانده و کنار میذاریم تا عمل بیاد ودوبرابر بشه،
4-در این مدت مواد میانی خمیر رو آماده میکنیم. قارچ ها رو خوب شسته و نگینی خرد کنید و روی حرارت بالا با ۲قاشق روغن و کمی نمک چند دقیقه تفت دهید تا آبش کشیده بشه بعد از روی حرارت بردارید و فلفل دلمه ای خرد شده و سوسیس یا کالباس خرد شده رو بهش اضافه کنید وقتی خنک شد پنیر پیتزا رو اضافه کنید و مخلوط کنید،
5-بعد از به عمل آمدن خمیر پف اونو میگیرم و به هفت قسمت مساوی تقسیم کرده و با کمک وردنه دانه دانه از خمیر ها رو باز کنید حدود ۲الی ۳میلی، سس گوجه فرنگی که در دستور گفتم رو روی خمیر ها میریزیم و با پشت قاشق پخش میکنیم
6-و از مواد آماده به اندازه ی ۳قاشق غذاخوری وسط خمیر گذاشته و کمی پخش کنید از اطراف خمیر رو جمع کنید و ببیندید و روی خمیر رو چند باربه شکل رفت و برگشت وردنه بکشید تا اندازه ی ضخامت خمیر حدود ۲الی ۳میلی شود حالا مواد رومال رو با هم مخلوط کرده و با برس روی خمیر ها میمالیم،
7-فر تون رو از قبل بمدت ۱۰دقیقه گرم کنید و سینی فر رو چرب و یا کاغذ روغنی بیندازیدخمیر ها رو به آرامی داخل اون و با فاصله ۴الی ۵سانتی میچینم و میذاریم داخل فر با دمای ۱۷۰درجه بمدت ۱۷دقیقه بپزند در آخر گریل رو روشن کنید و ۳دقیقه دیگر اجازه دهید تا روی نان طلایی بشه،
8-بعد از پخت میتوانید هم به صورت داغ روی نان سس گوجه فرنگی و یا هر نوع سس دلخواه بریزید و میل کنید و یا صبر کنید تا کمی خنک شوند بعد میل کنید در هر دو حالت طعم و مزه ای خوبی دارد .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه