آموزش طرز تهیه مینی پیتزا انبه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد سفید 2 پیمانه
مایه خمیر سریع 10 گرم
آب ولرم 2/3 پیمانه
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
انبه 1 عدد
کالباس دودی ورقه شده 150 گرم
پنیر پیتزا مکعبی خرد شده 150 گرم
گوجه فرنگی چری زرد نصف شده 12 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
1-آرد و مایه را به همراه کمی نمک در ظرف بزرگی بریزید و وسط آن را گود کنید.
2-آب را به همراه سه قاشق غذاخوری روغنزیتون درون مواد بریزید . آنها را با هم خوب مخلوط و روی سطح آن آرد بپاشید؛ سپس ورز دهید تا نرم و یکدست شود
3-خمیری که آماده کردهاید را درون ظرف برگردانید و روی آن را با پارچه نمدار یا پلاستیک چرب شده بپوشانید .
4-صبر کنید خمیر ۳۰ دقیقه در جای گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود.
5-خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت گلوله درآورید.
6-هر گلوله را با کمک انگشتان به صورت یک دایره به قطر ۱۵ سانتیمتر پهن کنید به طوری که لبههای آن کمی ضخیمتر باشد
7-انبه را پوست بکنید و هسته آن را درآورید . سپس آن را به صورت مکعبی خرد کنید.
8-انبه خرد شده را به همراه کالباس روی خمیرها بچینید و روی آن ها پنیر خرد شده و گوجهفرنگی چری قرار دهید.
9-نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
10-باقیمانده روغن را روی مینیپیتزاها بپاشید و آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه