آموزش طرز تهیه پیتزاپنیری سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
خمیر پیتزا 1 عدد
قارچ (خرد شده) 1/2 فنجان
پیاز (خرد شده) 1/2 فنجان
کلم بروکلی (خرد شده) 1/2 فنجان
فلفل دلمه ای (سبز – خرد شده) 1/2 فنجان
اسفناج (خرد شده) 1/1 فنجان
سس اسپاگتی (بدون گوشت) 1فنجان
گوجه فرنگی (نازک ورقه شده) 1 عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) 200 گرم
طرز تهیه
1-خمیر پیتزا را داخل قالب قرار دهید و روی آن با اسپری روغن بپاشید. خمیر را صاف کرده و لبه های آن را مرتب کنید و به مدت ۸ دقیقه داخل فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
2-داخل یک قابلمه نچسب با اسپری روغن بپاشید و چرب کنید و قارچ، پیاز، کلم بروکلی، فلفل دلمه ای و اسفناج را تفت دهید تا نرم و برشته شوند.
3-سس اسپاگتی را روی خمیر پیتزا پخش کنید و روی آن سبزیجات پخته را پخش کنید و بعد گوجه و پنیر را پراکنده کنید و به مدت ۲۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شده و کره آب شود و بعد گرم سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه