آموزش طرز تهیه پیتزای مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
لیمو ترش 2 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
سیر (خرد شده) 1 حبه
سینه مرغ 3 عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
خامه ترش 1 فنجان
نان تورتیلا 5 عدد
طرز تهیه
1-در یک کیسه یک لیتری، آبلیمو، روغن زیتون و سیر را مخلوط کنید و روی آنها نمک و ففل بپاشید.
2-سپس مرغ ها را داخل مواد بیندازید و درب کیسه را ببندید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
3-در این زمان، یک فنجان خامه ترش را با یک قاشق چای خوری پوست لیمو و یک تا دو قاشق غذا خوری آب لیمو برای تهیه خامه لیمویی مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا برای سرو آماده شود.
4-منقل را با دمای زیاد گرم کنید و هر طرف مرغ ها را به مدت ۴-۶ دقیقه کباب کنید.
5-نان ها ی تورتیلا را با روغن زیتون چرب کنید و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه روی منقل تست کنید سپس از روی منقل بردارید و روی آنها نمک بپاشید.
6-مرغ های پخته شده را تکه تکه کنید. روی نان های تورتیلا، سس آووکادو سپس روی آن تکه های مرغ و در آخر خامه لیمویی بریزید و در صورت تمایل با لوبیا سفید پخته سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه