آموزش طرز تهیه پیتزای پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
خمیر پیتزا 500 گرم
گوجه فرنگی 500 گرم
پنیر پیتزا 300 گرم
جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپ خوری
ترخون 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب کنید و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر و به شکل ظرف به اندازهای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز کنید و خمیر را داخل ظرف بیاندازید.
2-گوجه فرنگی را در آب جوش بگذارید و پوست آن را بگیرید و گوشت گوجه فرنگی را خرد کنید و آن را داخل خمیر بیاندازید و کمی نمک و فلفل و دارچین روی آن بپاشید و کمی هم جعفری بریزید و پنیر را روی آن رنده کنید
3-فر را در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار دهید
۴
4-بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا بگذارید تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه