آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه واویشکای جگر مرغ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه واویشکای جگر مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۱ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

جگر مرغ 500 گرم
گوجه فرنگی 3 عدد
رب گوجه ‌فرنگی 3 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 3 قاشق غذا خوری
پیاز 2 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا مقداری آب را به جوش آورید.جگرهای مرغ را کاملا شسته و رگ و ریشه ان را جدا کنید و در صورت تمایل خرد کنید.جگرها را ۲دقیقه داخل آب در حال جوش(در صورت تمایل آبنمک در حال جوش) بندازید و بعد آبکش کنید.

2-پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن نیمه سرخ کنید.جگرها را داخل پیاز نیمه سرخ شده خوب سرخ کنید تا رنگ آن کاملا برگردد.(حدود۵تا۷دقیقه).گوجه را داخل آب در حال جوش انداخته و جند ثانیه بعد خارج کنید و بعد با آب سرد شسته و پوست آن را جدا کنی.

3-گوجه را ریز خرد کنید.داخل ظرف جداگانه مقداری روغن ریخته و روی گوجه فرنگی را داخل آن سرخ کنید و بعد گوجه های خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و در پایان فلفل و زردچوبه و زعفران را به آن اضافه کرده و مواد را به همراه ۱سوم لیوان آب جوش به جگر اضافه کنید و اجازه دهید جگر خوب پخته شده و آب آن تبخیز شود.
طرز تهیه واویشکای جگر مرغ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی