آموزش طرز تهیه خورش گوشت و لوبیا با ذرت اضافه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
گوشت گوساله 1- کیلوگرم
پیاز خرد شده 1.5 پیمانه
لوبیا چیتی 1 پیمانه
گوجه فرنگی خردشده 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
ذرت 1.5 پیمانه
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
شکر 2 قاشق چای خوری
پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه
نمک و روغن به مقدار لازم
گشنیز خردشده برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-لوبیا را از چند ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید. گوشت گوساله را بهصورت تکههای ۴-۳ سانتی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازهای خردشده را داخل آن تفت دهید. بعدازآنکه نرم و طلایی شدند، تکههای گوشت را همراه با لوبیا اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا تکههای گوشت همراه با لوبیا بپزند.
2-بعدازاینکه گوشت نیمپز شد، رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و آن را داخل آبِ گوشت حل کنید. گوجهفرنگیهای خردشده، ذرت، شکر، فلفل و به میزان لازم نمک هم اضافه کنید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت همراه با مخلفاتش کاملا بپزد.
3-بعدازاینکه از پختن گوشت اطمینان حاصل کردید، پنیر چدار را داخل قابلمه بریزید و بهآرامی با مواد مخلوط کنید. مقداری از خورش را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. بعدازآنکه پنیر کاملا در خورش آب شد، اجاقگاز را خاموش کنید.
4-خورش را در ظرف موردنظرتان بریزید و آن را همراه با برنج سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه