آموزش طرز تهیه خورش قیمه کدوحلوایی و آلو سیاه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 3نفر
گوشت خورشت 250 گرم
پیاز 1 عدد
لپه 50 گرم
آلو سیاه 150 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو تازه 2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری
کدو حلوایی 750 گرم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پياز را پوست بگيريد و خرد كنيد. در قابلمهاي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. پياز را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شود. حالا گوشت را به همراه فلفل اضافه كنيد و تفت دهيد.
2-لپه را بشوييد و به قابلمه اضافه كنيد، بعد به همراه ديگر مواد كمي تفت دهيد. زردچوبه و رب گوجهفرنگي را بيفزاييد و بعد از مدتي تفت دادن، دو تا سه ليوان آب اضافه كنيد و بگذاريد تا گوشت و لپه با حرارت ملايم بپزد.
3-پس از اطمينان از پخت گوشت و لپه، نمك، آبليمو و زعفران را اضافه كنيد تا خورش مزهدار شود. آلوها را در كمي روغن تفت دهيد و به خورش بيفزاييد.
4-كدوحلوايي را پوست بگيريد و به اندازه دلخواه برش بزنيد، بعد در كمي روغن تفت دهيد و به خورش اضافه كنيد. بعد از ده دقيقه خورش را در ظرف مورد نظر بكشيد و با برنج سرو كنيد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه