آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با گوشت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت خورشتی 400 گرم
باقلا سبز 300 گرم
گشنیز 400 گرم
پیاز 1 عدد
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
روغن 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-باقلا را از هر دو پوست درآورید و بشویید، سپس آن ها را از وسط یک برش بزنید تا خلالی شوند. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید، مقداری آب داخل آن بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. صبر کنید آب جوش بیاید. حالا باقلاها را درون آب جوش بریزید و صبر کنید. تا بپزند، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

2-در این فاصله پیاز را پوست بگیرید، بشویید و ریز خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل آن سرخ کنید. زردچوبه و مقداری فلفل هم اضافه کنید.

3-گوشت را بشویید و خرد کنید، سپس به پیاز اضافه کرده، تفت دهید. مقداری آب جوش بریزید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا تکه های گوشت خوب بپزند. در این فاصله گشنیز را پاک کنید، بشویید و خرد کنید، سپس در مقداری روغن تفت دهید.

4-بعد از اینکه گوشت پخت، گشنیز و باقلا را اضافه کنید. حالا باید به میزان لازم نمک بریزید. خورش را بچشید و نمک آن را اندازه کنید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.

5-خورش را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با پلوی زعفرانی سرو کنید.
طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با گوشت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی