آموزش طرز تهیه خورش تره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
گوشت گوساله یا گوسفند 400 گرم
سبزی تره ساطوری شده 5– گرم
لوبیا سفید 1/2 پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
لیمو عمانی 4 عدد
نمک 1 قاشق چای خوری
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-لوبیا را از شب قبل خیس کنید پیاز را خورد کرده و با روغن تفت دهیدزردچوبه اضافه کنید و گوشت را با پیاز تفت دهید
2-وقتی کمی تفت خورد لوبیا سفید را اضافه کنیدآب گرم اضافه کنید و در قابلمه را بزارید تا بپزد
3-تره را ریز ساتوری کنید و با روغن تفت دهیدنیم ساعت مانده به پخت کامل خورش تره و لیمو عمانی را اضافه کنید و بگذارید تا خورش حسابی جا بیوفتد
4-داخل ظرف سرو بکشید و با پلو نوش جان کنیدتوصیه میکنم حتما این خورش خوشمزه رو امتحان کنید
سایر نکات
بعضی از نقاط برای تزیین این غذا از سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده استفاده میکنند
سایر نکات
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه