آموزش طرز تهیه خورش قارچ و مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
مرغ (سینه و ران) 1 کیلوگرم
قارچ 400 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
آبلیمو 1/3 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بعد از شستن ریز خرد کرده با روغن، زردچوبه، نمک و فلفل تفت دهید. حالا مرغ را خرد کرده، درون پیاز تفت دهید. به این غذا نباید آب اضافه کنید؛ همین که در ظرف را بگذارید و مواد با حرارت کم و با میزان آبی که میاندازد- حدود۵۰ دقیقه- بپزد، کافی است.
2-در این مرحله در حرارت بالا قارچ را در روغن داغ همراه کمی زردچوبه و نمک تفت داده، رب را هم اضافه کنید و آن را به مواد مرغی بیفزایید. همین که حدود ۳ دقیقه جوشید آبلیمو را بریزید. شعله را خاموش کرده و در ظرف مورد نظر سرو و با برنج آبکش شده نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه