آموزش طرز تهیه مربای بادمجان مینیاتوری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
1-ابتداپوست بادمجان هاروبگیریدوسپس بشویید
2-سپس به مدت پنج دقیقه درون آب جوش آبکش کنیدوبزاریداون آب زردرنگ ازبادمجان هاتون خارج بشه
3-درون قابلمه مسی یاهرقابلمه ی دیگرهیچ فرقی نداره بادمجان وآب وشکررابریزیدوبزاریدتاجوش بیایدسپس شعله گازروکم کنیدتاشکرقوام بیاید.
4-پنج دقیقه آخرپخت ؛هل وگلاب رااضافه کنیدتاعطرش داخل مرباتون باقی بمونه
5-زمانی که شکرشماقوام اومدوبادمجان هاتون پخت مربای شماحاضر هست میتونیدعطرهل وگلاب رواحساس کنیدویک مربای خوشمزه روتجربه کنید.
سایر نکات
حتمامربابایددرشعله کم پخته شود.مقدارآب رومیتونیدبستگی به بادمجانتون کم یازیادکنیدچون بادمجان شیرینی نداردمقدارشکردرهرکیلوبادمجان نیم کیلوبه مقدارشکرافزوده میشود.هل رومیتونیدچندعدداضافه کنیدوبادست نصف کنیدویاآسیاب کنید.ازگلاب مرغوب استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه