آشپزي و شيريني پزي

طرز تهیه مربا بهارنارنج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مربا بهارنارنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

بهار نارنج 4 لیوان
شکر 3 لیوان
آب 3 لیوان
گلاب 1 لیوان
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
پودر هل سبز 1/2 قاشق مربا خوری

طرز تهیه

1-ابتدا بهار نارنج را برگ برگ كنید و آن را كاملا بشویید و بعد داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و حرارت را زیاد كنید تا جوش بیاید و چند قل بزند.

2-سپس آن را آبكش كرده و با آب سرد بشویید.این كار را برای ۲مرتبه دیگر هم انجام دهید تا تلخی این گیاه از بین برود.

3-سپس داخل قابلمه ۲ لیوان آب سرد و ۱لیوان گلاب بریزید و بهار نارنج آبکش شده را اضافه کنید و شکر را لابه لای بهارنارنج بپاشید سپس روی آن را بپوشانید و ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

4-پس از ۱۲ ساعت قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید تا مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود و گلبرگ ها شیشه ای شوند ، در پایان آبلیمو و پودر هل سبز را اضافه کنید و چند جوش که زد از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید مربا خوب سرد شود سپس داخل شیشه بریزید.

سایر نکات

به یاد داشته باشید بهارنارنج خیلی زود پلاسیده میشود و بهتر است بعد از خرید سریع طبخ شود.
در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مربا اضافه كنید.
میتوانید مقدار آب بیشتری به مربا اضافه كنید و شیره آن را برای شربت جدا كنید.
طرز تهیه مربا بهارنارنج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی