آموزش طرز تهیه مارمالاد کیوی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 1نفر
کیوی 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
پودر ژلاتین 1 قاشق چای خوری
آب 1 لیوان
گلاب 1 لیوان
پودر هل سبز 1/4 قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز 1/8 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا كیوی ها را پوست بگیرید و خرد كنید و داخل قابلمه ریخته و روی آن آب و گلاب بریزید و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه(بسته به سفتی كیوی)آن را بپزیدپس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و ۲۰ دقیقه بگذارید مربا بجوشد ، در این مدت زمان مارمالاد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود ، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.
2-پس از جوشیدن آن را با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود ، پس از یکدست شدن ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.
3-پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهیدیا داخل مایكروویو بگذارید تا حل شود سپس بههمراه پودر هل و زیره به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را بپوشانید و ۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
سایر نکات
در صورت تمایل از میزان ژلاتین پبشتری استفاده كنید تا مارمالاد سفت شده و برای تزیین هم مناسب شود.
بهتر است بعد از آماده شدن 2قطره رنگ خوراكی سبز هم به مارمالاد اضافه كنید تا خوشرنگ تر شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه