آموزش طرز تهیه خورش مرغ و لبو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
مرغ 1/2 عدد
پیاز بزرگ(خردشده) 1 عدد
شکر 2 قاشق سوپ خوری
لبو بزرگ(ورقه شده) 1 عدد
لواشک آلو 200 گرم
زردچوبه 2 قاشق مربا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پیاز را پوست گرفته، بشویید و خرد کنید. در قابلمهای ۲ قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیازها را در روغن تفت دهید. مرغ را به شکل دلخواه خرد کنید. تکههای مرغ را به همراه زردچوبه، فلفل سیاه و مقداری نمک حدود ۲۰ دقیقه تفت دهید.
2-مقداری آب جوش روی مرغ ریخته و در ظرف را نیمه باز بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا مرغ تقریبا بپزد. وقتی آب داخل قابلمه کم شد، لبوی خرد شده را به همراه کمی نمک، فلفل و شکر به خورش اضافه کنید و بگذارید تا خورش روی حرارت ملایم بجوشد و خوب مزهدار شود.
3-لواشک را خرد کنید. در کمی آب جوش حل کنید و به خورش بیفزایید. وقتی مرغ پخت و خورش جا افتاد، آن را در ظرف دلخواه بریزید و به همراه پلوی دم کشیده سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه