آموزش طرز تهیه خورش آلو گشنیز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوساله400 گرم
پیاز 1 عدد
سیر له شده 3 حبه
سیب زمینی نگینی خرد شده 3 عدد
گشنیز 850 گرم
نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه از هرکدام 1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
پودر لیمو عمانی (یا 4 عدد درسته)1 قاشق مربا خوری
روغن به مقدار لازم
آب جوش به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده، با مقداری روغن تفت دهید سپس سیر را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید کمی که عطر سیر بلند شد، زردچوبه و گوشت خرد شده را اضافه کنید.
وقتی آب گوشت کشیده شد و تغییر رنگ داد آب جوش ریخته با حرارت کم تا یک ساعت و نیم بگذارید گوشت بپزد. بعد از این زمان گشنیز کاملا خرده شده را که با کمی روغن تفت دادهاید به گوشت اضافه کنید و تا حدود ۴۵ دقیقه دیگر زمان پخت دهید.
در انتها سیبزمینی خرد شده و پودر لیمو را اضافه کنیدو تا پخته شدن سیبزمینی و جا افتادن خورش نمک و فلفلهای قرمز و سیاه را هم بریزید.
سایر نکات
در این خورش آلو همان سیبزمینی است چون مردم جنوب تا یکی، دو نسل پیش سیبزمینی را که از هندوستان آمده بود به زبان هندی آلو مینامیدند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه