آموزش طرز تهیه کیک موز با سس کارامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
خامه سنگین 2 قاشق غذا خوری
عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
دوغ 1/3 فنجان
روغن نباتی 1/2 فنجان
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
موز رسیده له شده 1 فنجان
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شکر سفید 3/4 فنجان
آرد 1.5 فنجان
گردو خرد شده 1/2 فنجان
موز خرد شده 2 عدد
کره 3 قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای 1/2 فنجان
طرز تهیه
1-فر را با۳۲۵ درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم و قالب به ابعاد تقریبی ۲۲*۱۲ را چرب می کنیم
2-شکر قهوه ای را داخل قالب کیک می ریزیم
3-کره خرد شده را روی آن می ریزیم
۴-
4-به مدت ۸ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا شکر و کره ذوب شود
5-موزهای برش خورده را روی آن می چینیم
6-تمام مواد خشک را در یک کاسه بزرگ ترکیب می کنیم
7-تمام مواد مرطوب از قبیل تخم مرغ ، موز له شده، روغن نباتی و دوغ به مواد خشک اضافه می کنیم
8-خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود
9-خمیر را داخل قالب روی لایه موزها می ریزیم
10-به مدت ۱ ساعت داخل فر با۳۲۵ درجه فارنهایت قرار می دهیم .
11-بعد از یک ساعت یک خلال دندان را داخل کیک فرو کرده و اگر چیزی به آن نچسبیده بود کیک ما آماده است
12-اجازه دهید کیک داخل قالب به مدت ۲۰ دقیقه بماند تا خنک شود بعد قالب را برگردانده تا کیک از آن جدا شود
13-برای تهیه کارامل کره، شکر قهوه ای و خامه رقیق شده را در یک ماهی تابه کوچک ریخته و می گذاریم بجوش بیاید . بعد از بجوش آمدن به مدت ۲ دقیقه از روی حرارت بر می داریم و روی کیک می ریزیم
سایر نکات
1/2 فنجان کره را داخل ظرف ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا ذوب شود و مراقب باشید که جوش نزند
3/4 فنجان شیر را داخل مخلوط کن ریخته دقت کنید که شیر نباید سرد باشد و کره که ذوب شده و خنک شده را به آن اضافه می کنیم اجازه دهید خوب با هم مخلوط شوند به مدت 3 دقیقه .
توجه داشته باشید که نباید زیاد هم بزنید . ترکیب بدست آمده را داخل ظرف در دار ریخته و استفاده کنید. این سس به مدت 1 تا 2 روز قابل نگهداری داخل یخچال می باشد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه