آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چیز کیک شکلات و زردآلو بدون آرد

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چیز کیک شکلات و زردآلو بدون آرد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

ماد لازم برای 10 نفر

بیسکویت (پودر شده) 1.5 حبه
شکر 1.5 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای 2.5 لیوان
خامه ترش 1/4 لیوان
تخم مرغ 7 عدد
مارمالاد زردآلو 1 لیوان
اسانس وانیل چند قطره
خامه‏ (فرم گرفته) به مقدار لازم
شکلات (برای تزیین) به مقدار لازم
تمشک (برای تزیین) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا داغ شود.تخم مرغها را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شوند.

2-بیسکوییت ها را کاملا پودر کرده و به همراه ۱قاشق غذاخوری شکر و پودر کاکائو داخل میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید.کره را که در دمای محیط کمی نرم شده است به مواد اضافه کرده و خوب یکنواخت کنید.

3-قالب مورد نظر را کاملا چرب کرده و مایه را داخل آن بریزید و با قاشق کاملا صاف کنید.

4-قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.

5-پنیر خامه ای و بقیه شکر را داخل ظرفی بریزید و ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید

6-سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید و پس از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدند

7-خامه ترش و اسانس وانیل را اضافه کنید و بعد مایه را روی کیک آماده شده و سرد شده (کیک پایه شکلاتی)بریزید و روی آن را صاف کنید.

8-قالب را مجددا داخل فر قرار دهید و دمای فر را به ۲۲۰ درجه سانتیگراد افزایش دهید ، پس از ۱۵ دقیقه حرارت فر را روی کمترین مقدار تنظیم کرده و ۱ ساعت صبر کنید تا چیز کیک بپزد.

9-وقتی کیک پخت آن را ۳تا۶ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

10-مقداری مارمالاد زرد آلو را روی کیک ریخته و خوب پخش کنید و روی کیک را با تمشک و خامه فرم گرفته شده و شکلات تزیین کنید.

سایر نکات

در صورت تمایل به جای تمشک از توت فرنگی استفاده کنید.
میتوانید به جای مارمالاد زرد آلو از کمپوت زرد آلو میکس شده استفاده کنید.
طرز تهیه چیز کیک شکلات و زردآلو بدون آرد

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی