آموزش طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
پوست پرتقال (پودر خشک شده) 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع 1/4 لیوان
آب 1/4 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 5 عدد
شکر 3/4 لیوان
آرد 1.5 پیمانه
مواد لازم برای روکش پرتقالی :
شکر به مقدار لازم
نشاسته ذرت 1 قاشق مربا خوری
آب پرتقال 1 لیوان
پودر ژله پرتقالی 1/2 بسته
خامه 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ و شکر و پودر پوست پرتقال را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با دور تند همزن میزنیم .و بعد از ۷ ، ۸ دقیقه كه كاملا حجیم و كشدار شد، روغن مایع و آب را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه ، همزن را خاموش میکنیم .
2-آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده ، بتدریج به مایه ی کیک اضافه کرده و خیلی آرام با مواد مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود .
3-بعد کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و چرب میکنیم و مایه را درون قالب تقریبا پهن میریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت ۱۷۰ درجه ی سانتیگراد میپزیم.
4-بعد از این که سرد شد،از قالب درآورده و فویل را زیر قالب می اندازیم و دوباره كیك را داخل آن قرار داده و به یخچال منتقل میكنیم.
5-طرز تهیه روكش پرتقالی:
6-نشاسته و آب پرتقال و شکر كه حدودا دو قاشق مربا خوری یا بیشتر است را روی حرارت ملایم هم میزنیم تا نشاسته پخته و غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد .
7-پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و اضافه میکنیم .و پس از مخلوط كردن آن را داخل یخچال قرار میدهیم و وقتی سرد شد آن را روی كیك ریخته و اجازه میدهیم كیك كاملا ببندد.
سایر نکات
1)بهتر است كیك را دو لایه كرده و بین آن خامه زده شده و موز قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
2)مقدار شكر با توجه به ذائقه شما و جنس پودر ژله مشخص میشود ابتدا آن را بچشید و بعد در صورت نیاز شكر بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه