آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

پوست پرتقال (پودر خشک شده) 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع 1/4 لیوان
آب 1/4 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 5 عدد
شکر 3/4 لیوان
آرد 1.5 پیمانه

مواد لازم برای روکش پرتقالی :

شکر به مقدار لازم
نشاسته ذرت 1 قاشق مربا خوری
آب پرتقال 1 لیوان
پودر ژله پرتقالی 1/2 بسته
خامه‏ 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ و شکر و پودر پوست پرتقال را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با دور تند همزن میزنیم .و بعد از ۷ ، ۸ دقیقه كه كاملا حجیم و كشدار شد، روغن مایع و آب را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه ، همزن را خاموش میکنیم .

2-آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده ، بتدریج به مایه ی کیک اضافه کرده و خیلی آرام با مواد مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود .

3-بعد کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و چرب میکنیم و مایه را درون قالب تقریبا پهن میریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت ۱۷۰ درجه ی سانتیگراد میپزیم.

4-بعد از این که سرد شد،از قالب درآورده و فویل را زیر قالب می اندازیم و دوباره كیك را داخل آن قرار داده و به یخچال منتقل میكنیم.

5-طرز تهیه روكش پرتقالی:

6-نشاسته و آب پرتقال و شکر كه حدودا دو قاشق مربا خوری یا بیشتر است را روی حرارت ملایم هم میزنیم تا نشاسته پخته و غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد .

7-پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و اضافه میکنیم .و پس از مخلوط كردن آن را داخل یخچال قرار میدهیم و وقتی سرد شد آن را روی كیك ریخته و اجازه میدهیم كیك كاملا ببندد.

سایر نکات

1)بهتر است كیك را دو لایه كرده و بین آن خامه زده شده و موز قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
2)مقدار شكر با توجه به ذائقه شما و جنس پودر ژله مشخص میشود ابتدا آن را بچشید و بعد در صورت نیاز شكر بریزید.
طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی