آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز بادام زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 20 نفر
آرد کامل 1 پیمانه
نمک 3/4 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
کره خرد شده 1 پیمانه
شکلات نیمه تلخ 170 گرم
شکلات تلخ 85 گرم
شکر سفید 1.5 پیمانه
شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
وانیل 2 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
بادام زمینی برشته 3/4 پیمانه
کره بادام زمینی 2/3 پیمانه
کره نرم شده 1/4 پیمانه
خاک قند (پودر قند) 4 پیمانه
شیر 6 قاشق غذا خوری
خامه فرم گرفته 1 پیمانه
شکلات نیمه تلخ 225 گرم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. کف یک ظرف مستطیلی پیرکس فویل قرار دهید و آن را چرب کنید. در یک کاسه متوسط آرد، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2-در یک شیرجوش بزرگ، یک پیمانه کره، ۱۷۰ گرم شکلات نیمه تلخ و شکلات تلخ را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت هم بزنید تا آب شوند. از روی حرارت بردارید و شکر سفید، قهوه ای و وانیل را هم بزنید تا یکدست و شکرها حل شوند.
3-تخم مرغ ها را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید. سپس به تدریج آرد را به مخلوط شکلات و پس از آن بادام زمینی ها را اضافه کنید. در آخر آنها را داخل ظرفی که آماده کرده اید بریزید.
4-حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید و سپس از فر خارج کنید تا خنک شود.
5-برای روکش این کیک خوشمزه، در کاسه همزن، کره بادام زمینی و ¼ پیمانه کره را با هم مخلوط کنید. دو پیمانه خاکه قند اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید.
6-دو قاشق غذاخوری شیر و باقی مانده خاکه قند را نیز اضافه کنید و هم بزنید. اگر خیلی غلیظ بود، یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا کمی روان و نرم شود. با دقت آن را روی کیک بریزد و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. سپس ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
7-برای خامه روی آن، خامه فرم گرفته را داخل شیرجوش قرار دهید تا بجوشد.
8-از روی حرارت بردارید و ۲۲۵ گرم شکلات نیمه تلخ را به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود. ۳۰ دقیقه آن را کنار بگذارید تا خنک شود و سپس روی کیک شکلاتی بریزید و اجازه دهید تا بسته شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه