آموزش طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 3 پیمانه
وانیل (شکری) 1/4 قاشق چای خوری
شیر 2 پیمانه
کره (آب شده) 3/4 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا شیر را جوشانده و آن را كمی سرد میكنیم در حدی كه جوش نباشد ولی گرم باشد.
2-كره آب شده و شکر را خوب با یکدیگر مخلوط می کنیم و شیر را به آنها اضافه كرده و دوباره میزنیم .
3-.سپس آرد را ۳بار الک کرده و بکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم و كم كم به مواد اضافه كرده و فقط در حد مخلوط شدن به هم می زنیم بعد در قالب ریخته و در فر با دمای ١۵٠ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم .
سایر نکات
این كیك را میتوانید به همراه چای سرو كنید و بهتر است كمی عسل روی آن بزنید
بهتر است كمی خامه زده شده به عنوان تزیین روی كیك بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه