آموزش طرز تهیه کیک موز و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر
پنیر خامه ای نرم شده گرم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق غذا خوری
موز له شده 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
گردو خرد شده 1 پیمانه
شیر (کم چرب) 1/4 پیمانه
شکر سفید 3 پیمانه
کره آب شده 1/2 پیمانه
آرد کامل 3/4 پیمانه
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و روی آن آرد بپاشید. سپس آن را کنار بگذارید.
2-در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگپودر و نصف قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
3-در کاسه دیگری، پنیر و کره را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا حسابی با هم مخلوط شوند.
4-به تدریج شکر را اضافه کنید و ۷ دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم شوند. سپس تخممرغها را یکبهیک اضافه کنید و هم بزنید.
5-در کاسه دیگری، موز له شده، شیر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را ضاافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. گردو را اضافه کنید و سپس آنها را داخل قالب بریزید.
6-کیک را به مدت ۷۰ تا ۸۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود. آن را ۱۰ دقیقه پیش از سرو کنار بگذارید تا خنک شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه