آموزش طرز تهیه کیک هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
آرد 2 پیمانه
روغن 1.5 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
هویج رنده شده 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه
1-آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و دارچین را با هم سه بار الک میکنیم
2-روغن و شکر را جداگانه با هم مخلوط،کرده هم میزنیم تا در هم حل بشوند.
3-تخم مرغها که به دمای محیط رسیده اند را دانه دانه اضاف کرده و هر بار دو دقیقه میزنیم.
4-حالا آرد را در چند مرحله اضاف کرده و آرام در یک جهت هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
5-حالا هویج را هم اضاف کرده و با لیسک از یک جهت به ارامی هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده و اردپاشی شده ریخته و در فر با دمای ۱۷۵ درجه بمدت پنجاه دقیقه میپزیم نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه