آموزش طرز تهیه کیک نوتلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 7 نفر
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری
نوتلا 3 قاشق غذا خوری
شکر 1 لیوان
طرز تهیه
1-تخم مرغ و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شده کف کند بعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده دوباره هم میزنیم .
2-نوتلا و پودر کاکائو را اضافه کرده آرد را دو بار به همراه بکینگ پودر الک کرده اضافه میکنیم به وسیله ی لیسک هم میزنیم
3-وقالب را چرب کرده مواد را میریزیم در دمای ۱۷۰ به مدت چهل دقیقه میپزیم روی کیک را هم با نوتلا تزیین میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه