آموزش طرز تهیه کیک کشمشی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 1/2 پیمانه
کره 100 گرم
کشمش 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شیر (پرچرب) 1/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
پودر هل 1 قاشق چای خوری
اسانس وانیل چند قطره
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
2-کره را که در دمای اتاق نرم شده است با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
3-سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند ، پس از مخلوط شدن مواد اسانس وانیل را اضافه نمایید.
4-آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را مخلوط کنید سپس روی مواد دیگر کم کم الک نمایید و همزمان شیر ولرم را نیز کم کم اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( کمی ارد و کمی شیر اضافه کنید و باز کمی آرد و کمی شیر بریزید تا مواد تمام شوند ) ، اضافه کردن را با آرد شروع و با آرد به پایان برسانید.
5-کشمش ها را به مقداری آرد آغشته کنید و داخل مایه کیک بریزید و کمی مخلوط کنید. قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و خوب پخش کنید.
6-قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۳۵ – ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد سپس از فر خارج کنید تا سرد شود ، کیک را پس از سرد شدن برش بزنید و سرو کنید.
سایر نکات
غلطاندن کشمش ها در آرد برای جلوگیری از ته نشین شدن و سوختن کشمش ها میباشد.بجای کره از روغن جامد هم میتونید استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه