آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک کشمشی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک کشمشی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

آرد 1/2 پیمانه
کره 100 گرم
کشمش 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شیر (پرچرب) 1/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
پودر هل 1 قاشق چای خوری
اسانس وانیل چند قطره

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

2-کره را که در دمای اتاق نرم شده است با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

3-سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند ، پس از مخلوط شدن مواد اسانس وانیل را اضافه نمایید.

4-آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را مخلوط کنید سپس روی مواد دیگر کم کم الک نمایید و همزمان شیر ولرم را نیز کم کم اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( کمی ارد و کمی شیر اضافه کنید و باز کمی آرد و کمی شیر بریزید تا مواد تمام شوند ) ، اضافه کردن را با آرد شروع و با آرد به پایان برسانید.

5-کشمش ها را به مقداری آرد آغشته کنید و داخل مایه کیک بریزید و کمی مخلوط کنید. قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و خوب پخش کنید.

6-قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۳۵ – ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد سپس از فر خارج کنید تا سرد شود ، کیک را پس از سرد شدن برش بزنید و سرو کنید.

سایر نکات

غلطاندن کشمش ها در آرد برای جلوگیری از ته نشین شدن و سوختن کشمش ها میباشد.بجای کره از روغن جامد هم میتونید استفاده کنید.
طرز تهیه کیک کشمشی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی