آموزش طرز تهیه کیک یخچالی بدون شکر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
بیسکویت پتی بور ساده 2 بسته
شیر 3 لیوان
آرد 3 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری
گاناش 3 قاشق غذا خوری
گاناش برای روی کیک 1/2 لیوان
طرز تهیه
1-شیر و آرد و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت برسد .(کمی رقیق تر از فرنی)
2-بیسکویت ها را خورد کنید ، هر بیسکویت تقریبا ۴ قسمت شود.
3-به مواد تان گاناش را اضافه کنید و با بیسکویت ها مخلوط کنید.
4-مواد حاصل را در قالبی کمربندی قرار داده و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
5-سپس مقداری گاناش درست کنید و روی کیک را با آن بپوشانید و مجدد در یخچال قرار دهید .
سایر نکات
کیک هر چه بیشتر در یخچال بماند خوش مزه تر میشود .
این کیک به دلیل داشتن گاناش و بیسکویت که هر دو شیرین هستند نیازی به شکر ندارد .
در صورت تمایل مقدار بیسکویت را کمی بیشتر کنید.
میتوانید مقداری گردو یا فندق هم به مواد بیفزایید و مخلوط کنید .
برای تزیین کیک از گاناش های رنگی بجای قهوه ای هم میتوان استفاده کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه