آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک کشمش وزردآلو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک کشمش وزردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4نفر

آرد 2 لیوان
دوغ (غلیظ،بدون گاز و عرقیجات) 1.5 لیوان
شکر 1.5 لیوان
اسانس وانیلی کمی
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
کره 112 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 عدد
کشمش پلویی 1/2 لیوان
برگه زردآلو 1/2 لیوان
پوست پرتقال (تلخی گرفته شده) 1قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا فر را با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

تخم مرغ و کره را نیز در دمای محیط قرار دهید تا گرم شوند.برگه زردآلو را با چاقو به تکه های کوچک خرد کنید و همراه با کشمش داخل کاسه ای بریزید و آب ولرم اضافه کنید تا چند دقیقه خیس خورده و نرم شوند.

دوغ و جوش شیرین را مخلوط کرده و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا جوش شیرین کمی عمل بیاید.

تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با دور تند همزن ۳ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس کره آب شده و اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید.

عصاره وانیل را نیز اضافه کنید.

آرد را ۲بار الک کنید تا سبک شود.مخلوط دوغ را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید و بعد آرد را کم کم یه آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

کشمش و برگه را آبکش کرده و به همراه پوست پرتقال رنده شده به مواد اضافه کنید.

داخل قالب مناسب کیک کاغذ روغنی بیندازید یا اینکه آن را به خوبی چرب کنید و بعد مایه کیک را به آرامی داخل قالب بریزید ، قالب را درون فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا کیک بپزد.

سایر نکات

بهتر است کشمش و برگه را قبل از ریختن داخل کیک در آرد بغلتانید تا در کیک ته نشین نشوند
بعد از آنکه کیک سرد شد روی آن را با پودر قند بپوشانید
در صورت تمایل مقداری گردو هم به کیک اضافه کنید تا خوشمزه تر شود
توجه داشته باشید که دوغ شما باید بسیار غلیظ باشد.
طرز تهیه کیک کشمش وزردآلو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی