آموزش طرز تهیه فوندانت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
شیر1/2 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
گلوکز 2 قاشق غذا خوری
گلیسیرین خوراکی 2 قاشق غذا خوری
کره 2 قاشق غذا خوری
اسانس وانیل 2 قاشق چای خوری
شکلات سفید 100 گرم
پودر قند00 8 گرم
طرز تهیه
1-بتدا ژلاتین را در شیر سرد ریخته ۵ دقیقه استراحت می دهیم تا ژلاتین پف کند بعد یک دقیقه در ماکروفر می گذاریم یا اینکه روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود .
2-بعد گلوکز ،گلیسیرین ،اسانس وانیل ،کره و شکلات را اضافه کرده روی بخار کتری یا ماکروفر قرار داده تا کاملا مواد حل شوند .
3-ظرف را کنار گذاشته تا مواد از گرما بیافتند
4-داخل یک ظرف پودر قند ریخته و وسط آن را خالی می کنیم و مایه را داخل آن می ریزیم و کم کم مخلوط می کنیم . در حد یک دست شدن.
5-بعد آن را داخل نایلونی که با گلیسرین کمی چرب کرده اید قرار داده یک شب بیرون یخچال به آن استراحت می دهیم . نگران شل بودن فوندانت نباشید .
6-روی میز کار پودر قند پاشیده خمیر را وردنه کنید و روی کیک منتقل نمایید . اگر خمیر بیش از حد شل بود می توانید به آن کم کم پودر قند اضافه کرده و ورز دهید .
سایر نکات
برای رنگ کردن فوندانت از رنگ های ژله ای استفاده کنید . ابتدا به مقدار کمی از خمیر رنگ اضافه کرده ورز دهید بعد آن را به مقدار مورد نظر اضافه کرده خوب ورز داده تا به رنگ دلخواه برسید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه