آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی گیلاسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۸۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
شکر 1 لیوان
آرد سفید 1و2 لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 2 عدد
کره نرم شده 4 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 7 قاشق غذا خوری
شیر 1 لیوان
نمک 1/8 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
مواد لازم میانی
گیلاس تازه 500 گرم
شکر 1/2 لیوان
آب سرد 1/2 لیوان
کره 100 گرم
پودر قند 1 لیوان
پنیر خامه ای 400 گرم
شکلات تخته ای به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا هسته گیلاس ها را درآورده با نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب داخل قابلمه بریزید ویک ساعت استراحت دهید .سپس یک ربع روی حرارت بچوشد و وقتی نرم شدند کنار بگذارید تا خنک شود .
2-برای تهیه ی کیک ،ابتدا کره نرم شده،تخم مرغ ها ،شکر ووانیل را هفت دقیقه با همزن زده تا بافتی نرم پیدا کند،سپس شیر ولرم را کم کم اضافه کرده .
3-بعد آرد بکینگپودر،نمک،پودر کاکائو را مخلوط کرده ،یک دور الک میکنیم و به مواد آرام آرام اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم ،دو قالب راچرب کرده ،مواد را ریخته و داخل فر میگذاریم ،
4-فر از قبل گرم شده ،دمای ۱۸۰درجهسانتیگراد ،به مدت ۴۰دقیقه ..پس از آماده شدن وخنک شدن هردو کیک را به دوقسمت میکنیم ،حالا ۴قسمت داریم .
5-برای تهیه کرم میان کیک ابتدا کره نرم شده و پودر قند را با همزن زده تا کرمی شود ،سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده،و ۱دقیقه با همزن زده ،ودر آخر سه ق غذا خوری از شیره گیلاسمون اضافه کرده ،کرم را یک ساعت داخل یخچال میگذاریم
6-بعد از خنک شدن کیک و کرم تزیین راشروع میکنیم ،روی یک لایه کیک مقداری از شیره گیلاس ریخته ،سپس کرم خامه ای و بعد مقداری از گیلاس پخته شدمون میریزیم و لایه بعد را میگذاریم ،به همین صورت تا آخر ادامه میدهیم .
7-در آخر تمام کیک را با کرم میپوشانیم و شکلات تخته ای رنده شده میپاشیم ،کیک را داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب خنک شود و بعد سرو میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه