آموزش طرز تهیه کیک مغزدار سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 8نفر
شکر 1/2 پیمانه
آرد 3 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 4 عدد
سیب رنده شده 2 عدد
مواد میانی:
سیب رنده شده 2 عدد
شکر 3 قاشق غذا خوری
پودر دارچین 1 قاشق غذا خوری
گردو خردشده 1 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش شیر و روغن اضافه کنید و با همزن بزنید و بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید .
2-و بعد یک عدد سیب رنده شده رو که کاملا آبش رو گرفتید به مواد کیک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . داخل قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید (مخلوط ی ق غ آرد و نصف ق غ روغن جامد یا کره نرم شده)و نصف مواد کیک رو داخل قالب بریزید
3-و بعد دو عدد سیب رنده شده رو که کاملا آبش رو گرفتید با شکر و دارچین و گردوی پودر شده مخلوط کنید و روی مواد کیک بریزید و بعد بقیه مواد کیک رو روی مواد میانی بریزید و داخل قالبی که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید و در نهایت وقتی خنک شد با پودرقند تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه