آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک مغزدار سیب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک مغزدار سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 8نفر

شکر 1/2 پیمانه
آرد 3 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
وانیل‏ نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 4 عدد
سیب رنده شده 2 عدد

مواد میانی:

سیب رنده شده 2 عدد
شکر 3 قاشق غذا خوری
پودر دارچین 1 قاشق غذا خوری
گردو خردشده 1 پیمانه

طرز تهیه

1-ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش شیر و روغن اضافه کنید و با همزن بزنید و بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید .

2-و بعد یک عدد سیب رنده شده رو که کاملا آبش رو گرفتید به مواد کیک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . داخل قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید (مخلوط ی ق غ آرد و نصف ق غ روغن جامد یا کره نرم شده)و نصف مواد کیک رو داخل قالب بریزید

3-و بعد دو عدد سیب رنده شده رو که کاملا آبش رو گرفتید با شکر و دارچین و گردوی پودر شده مخلوط کنید و روی مواد کیک بریزید و بعد بقیه مواد کیک رو روی مواد میانی بریزید و داخل قالبی که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید و در نهایت وقتی خنک شد با پودرقند تزیین کنید
طرز تهیه کیک مغزدار سیب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی