آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی کره ای با پف ده سانتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
کره آب شده 1/2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
شکر 3/4 لیوان
آرد 2.5 لیوان
پودر کاکائو 6 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1.5 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 5 عدد
شیر 1 لیوان
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-قالب این کیکتون بهتره با ارتفاع زیاد باشه چون این کیک خیلی پف میکنه.آرد و بکینگ پودر باهم دوبار الک میکنیم،
2-شیر ولرم شده،کره هم بهتره ولرم باشه،تخم مرغ و شکر و وانیل بادور تند همزن پنج تا هفت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجمش چند برابر بشه،
3-بعدشیر،کره، روغن،پودر کاکایو اضافه کرده و باهمزن دو دقیقه میزنیم، بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر اضافه میکنیم البته یه قاشق یه قاشق و با الک کردن،بعد با لیسک آروم و دورانی مخلوط میکنیم،
4-قالب با کره چرب کرده و آرد پاشی میکنیم،مواد را تو قالب ریخته و تو فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت میذاریم،فر رو هم حتما چند دقیقه قبل گرم کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه