آموزش طرز تهیه کیک کشمشی زعفرانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد قنادی 1/2 پیمانه
ماست 2/3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
کشمش 1/2 پیمانه
گلاب 1/3 پیمانه
بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
زعفران غلیظ 3 قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/2 پیمانه
پودر نشاسته ذرت 1/3 پیمانه
شکر 1 پیمانه
طرز تهیه
1-تخم مرغ و شکر و وانیل رو مدت هفت دقیقه با همزن میزنیم تا خوب پف کنه و کامل سفید رنگ و کشدار بشه. بعد روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
2-بعد هم ماست و گلاب و زعفرون رو اضافه میکنیم و خوب با همزن هم میزنیم.
3-بعد هم مخلوط آرد و نشاسته و بیکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو در سه مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کرده و بدون همزن برقی هم میزنیم.بعدش به مدت پونزده ثانیه با دور کند همزن مواد رو هم میزنیم تا گلوله ای توی مواد نمونه.
4-کف قابلمه رو چرب کنین یا کاغذ روغنی بندازین ابتدا یک سوم مواد کیک رو داخل قابلمه بریزین بعد یک سوم کشمش ها رو که با آرد خوب مخلوط کردین بریزین روش اصلا هم نزنید چون میره ته کیک و میسوزه بعد دوباره مقداری دیگه مایه کیک رو داخل قالب بریزین و کشمش بریزین روش ودر آخر بقیه مواد کیک رو ریخته و توی فر با دمای ۱۷۵ درجه وبه مدت ۴۵دقیقه بزارید که پخته شه.
سایر نکات
کشمش ها رو با یه قاشق آرد اضافه دیگه خوب مخلوط کنین که موقع پخت کیک به ته کیک نرسن.
اگر نشاسته نداشتید همون اندازه آرد سفید اضافه کنین.
تمام مواد کیک رو حتما از نیم ساعت قبل بیرون بزارید که خنکیشون رو از دست بدن.
اینکار روی بافت کیک تاثیر زیادی داره.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه