آموزش طرز تهیه مرغ باربیکیو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سس باربیکیو یکی از سسهای لذیذ است که برای مزهدار کردن انواع غذاهای گوشتی و مرغی به خصوص به صورت کبابی استفاده میشود. جالب است بدانید که باربیکیو، تغییر یافته کلمه باربکوئا است؛ به معنی داربست یا هیزمی که مهاجران یا مرزنشینان مکزیک و کالیفرنیا، گوشت و مرغ و ماهی را روی آن کباب میکردند. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه مرغ باربیکیو را به شما آموزش دهیم البته نه با باربکوئا با صفحه گریل! با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ سولیکو
۱ حبه سیر
۱ شاخه رزماری
۳ قاشق سوپخوری سس باربیکیو
۱ قاشق چایخوری عسل
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
نصف عدد لیمو ترش تازه
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل قرمز خشک به مقدار لازم (خرد شده)
طرز تهیه
سیر را ریز خرد کنید. شاخه رزماری هم به صورت ریز خرد کنید. داخل یک کاسه، سس باربیکیو، رزماری، سیر، عسل، آب نصف لیمو و روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. این سس برای مزهدار کردن مرغ است؛ بنابراین سینه مرغ را به مدت ۱۵ دقیقه داخل سس بخوابانید تا مزهدار شود.
صفحه گریل را روی حرارت قرار دهید و بدون این که کمی روغن اضافه کنید، مرغ مزهدار شده را روی صفحه قرار دهید.
فلفل قرمز خشک را خرد کنید و حین گریل کردن، روی مرغ بریزید. طرف دیگر مرغ را هم گریل کنید. مرغ باربیکیو آماده است. کنار مرغ، سیب زمینی آب پز شده، مقداری سبزیجات و گوجه گیلاسی و سس باربیکیو کاله آماده کرده و در ظرف مناسب سرو کنید.
نکات طرز تهیه
میتوانید به جای سینه از ران مرغ هم استفاده کنید. فقط مدت زمان پخت ران مرغ از سینه بیشتر است.
تکه مرغی که استفاده میکنید، باید خشک خشک باشد. اگر مرغ را همان لحظه شست و شو میدهید، داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شود.
مزهدار کردن مرغ میتواند زمان بیشتری هم به خود اختصاص دهد. پس اگر زمان بیشتری دارید، اشکالی ندارد مرغ بیشتر در مواد مزهدار شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه