آموزش طرز تهیه کیک وانیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 10نفر
تخم مرغ 4 عدد
آرد کیک 2 لیوان
پودر قند یا شکر 1.5 لیوان
روغن 1/2 لیوان
شیر 1 لیوان
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا تخم مرغ های به دمای محیط رسیده را در ظرفی شکسته و وانیل راهم اضافه میکنیم و با همزن برقی خوب میزنیم.تا یکم پف کنه و کش دار و کرمی رنگ بشه.
2-سپس پودر شکر را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد روغن روهم اضافه میکنیم و هم میزنیم.سپس ارد رو که چندبار با بکینگ پودر الک کردیم رو کم کم داخل مواد میریزیم و کم کم هم شیر رو اضافه میکنیم.همزن رو خاموش کنید و موادتون آمادس.
3-من با تستر درست میکنم درجه حرارت ۱۷۰ زمان ۴۵ دقیقه ، واسه تزیینش هم از گاناش،خامه فرم گرفته،پودر پسته و.. استفاده کنید. نوووووش جاااانتون…
سایر نکات
میتونید بجای شیر از آب،ماست هم استفاده کنید
برای خوش عطر شدن هم میتونید گلاب اضافه کنین ولی زیاد نه چون گلاب سنگینه و پف کیک رو کم میکنه…
فر یا تستر رو هم از قبل گرم کنین . من با تستر همه چی درست میکنم…
قالبتون روهم فراموش نکنین از قبل یکم چرب کنید و یکم هم میتونید ارد بپاشین کف قالبتون تا راحتتر دربیاد…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه