آموزش طرز تهیه کیک شطرنجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
کیک شیفون
آرد سفید 2 پیمانه
تخم مرغ 6 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
شکر 1/4 پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
کیک کاکائویی
آرد 2پیمانه
شکر 1/3 پیمانه
کره 185 گرم
شیر 1 پیمانه
پودر نسکافه 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائ 4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-به ۴ تا کیک نیاز داریم،که باید دوتا دوتا همرنگ باشن،مثلا دوتاش کاکائویی و دوتاش ساده(که در اینجا فقط مواد اولیه هر کدومشون هست و طبق دستورش داخل پاپیون تهیه میشن)
2-و همچنین دو تا کاتر بزرگ و کوچکتر از محیط خود کیک.اندازه شون یه جوری باشه که قطر قطعات تقریبا یکسان باشه.میتونیم دو تا کیک درست کنیم که ارتفاع کافی داشته باشن و بعد از عرض به دوقسمت مساوی تقسیمشون کنیم.
3-باید وسط کیک رو دقیق پیدا کنیم و با کاتر کوچکتر وسط هر ۴ تا رو دقیق از یه جا برش بدیم.حواسمون باشه اینور اونور نشه که شطرنجمون کج و کوله میشه.
4-بعد با کاتر بزرگ و مثل مرحله قبل عمل میکنیم.
5-حالا تعدادی کیک برش خورده داریم که باید یکی در میون بین همدیگه قرار بگیرن.
6-اگه دوست داشته باشیم میتونیم بین لایه ها رو از موادی که میخوایم بعدا بین طبقه ها بریزیم،پر کنیم.
7-حالا بین طبقات رو با خامه یا خامه شکلاتی یا…پر و صاف میکنیم و طبقه ها رو یکی در میون روی هم قرار میدیم.
8-و بعد روشو به طور دلخواه تزئین میکنیم.
سایر نکات
همین روش با قالب و کاتر مربع یا مستطیل یا…و همچنین با رنگهای بیشتر که به مایع کیک اضافه میکنیم هم امکانپذیر هست فقط کمی پیچیده تر.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه