آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شطرنجی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شطرنجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

کیک شیفون
آرد سفید 2 پیمانه
تخم مرغ 6 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
شکر 1/4 پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
کیک کاکائویی
آرد 2پیمانه
شکر 1/3 پیمانه
کره 185 گرم
شیر 1 پیمانه
پودر نسکافه 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائ 4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-به ۴ تا کیک نیاز داریم،که باید دوتا دوتا همرنگ باشن،مثلا دوتاش کاکائویی و دوتاش ساده(که در اینجا فقط مواد اولیه هر کدومشون هست و طبق دستورش داخل پاپیون تهیه میشن)

2-و همچنین دو تا کاتر بزرگ و کوچکتر از محیط خود کیک.اندازه شون یه جوری باشه که قطر قطعات تقریبا یکسان باشه.میتونیم دو تا کیک درست کنیم که ارتفاع کافی داشته باشن و بعد از عرض به دوقسمت مساوی تقسیمشون کنیم.

3-باید وسط کیک رو دقیق پیدا کنیم و با کاتر کوچکتر وسط هر ۴ تا رو دقیق از یه جا برش بدیم.حواسمون باشه اینور اونور نشه که شطرنجمون کج و کوله میشه.

4-بعد با کاتر بزرگ و مثل مرحله قبل عمل میکنیم.

5-حالا تعدادی کیک برش خورده داریم که باید یکی در میون بین همدیگه قرار بگیرن.

6-اگه دوست داشته باشیم میتونیم بین لایه ها رو از موادی که میخوایم بعدا بین طبقه ها بریزیم،پر کنیم.

7-حالا بین طبقات رو با خامه یا خامه شکلاتی یا…پر و صاف میکنیم و طبقه ها رو یکی در میون روی هم قرار میدیم.

8-و بعد روشو به طور دلخواه تزئین میکنیم.

سایر نکات

همین روش با قالب و کاتر مربع یا مستطیل یا…و همچنین با رنگهای بیشتر که به مایع کیک اضافه میکنیم هم امکانپذیر هست فقط کمی پیچیده تر.
طرز تهیه کیک شطرنجی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی