آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک پای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک پای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

آرد 250 گرم
پودر قند 200 گرم
تخم مرغ 4 عدد
کره 200 گرم
شیر 50 گرم
عسل 20 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل‏ 1/4قاشق چای خوری
میوه از هر نوع(برش داده شده) تعدادی

طرز تهیه

1-تخم مرغ و کره و شیر را از یخچال بیرون آورده تا به دمای اتاق رسیده باشد.

2-ابتدا کره و پودر قندرا باهم مخلوط میکنیم سپس یکی یکی تخم مرغها را به همراه وانیل اضافه کرده

3-و بعدشیر و عسل را بامواد ترکیب میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم ،۲ ق آرد رو به مواد اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه میزنیم تا مواد پف کنه

4-و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو مخلوط موادمون میکنیم.کف قالب رو چرب کرده

5-مواد رو توی قالب تک نفره یا یه قالب بزرگ میریزیم و روش رو میوه ی دلخواه مثل شلیل،سیب،گلابی،زرد آلو و…میچینیم

6-که من از شلیل استفاده کردم.توی طبقه ی وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه و به مدت ۳۰تا ۴۰ دقیقه،کهبرای من ۴۰ دقیقه طول کشید و بعد گریل رو روشن کردم.

سایر نکات

نکته:اگه میوه سفت باشه بهتره که آب نندازه و کیک رو خمیر نکنه.درجه حرارت فرها متفاوته باید مرتب چک کنید تا خدای نکرده کیکتون نسوزه.این اولین پایی بود که با دستور نجمه شریعت عزیزم پختم و واقعا عاااااالی شده بود،همسرم میگفت مزه پای آناناسی که از قنادی میگیریم شده،یعنی در این حد حرررررررفه ای،گفتم شما دوستان هم از این رسپی خوب استفاده کنید.
طرز تهیه کیک پای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی