آموزش طرز تهیه کیک کشمشی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 2 پیمانه
کره 150 گرم
شکر 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
کشمش 1 پیمانه
گردو 1/2 پیمانه
رنده پوست پرتقال (اختیاری) به مقدار لازم
تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه
1-قبل از هر چیز فر رو روشن کنید تا از قبل گرم بشه. کره و تخم مرغ ها رو هم نیم ساعتی بیرون بذارید تا به دمای محیط برسن.
2-ابتدا تخم مرغ ها رو با همزن بزنید تا کف کنه. بعد هم وانیل رو اضافه کنید و مجددا کمی بزنید.
3-در ظرف جداگانه ای کره رو در دمای محیط بذارید تا کاملا نرم بشه. بعد هم شکر رو بهش اضافه کنید با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کرم رنگ بشه.
4-شیر رو به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید. بعد هم کم کم تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنید و باز بزنید تا یکدست شود.
5-پوست پرتقالی رو رنده کنید و به مایه کیک اضافه کنید.
6-بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و کم کم به مایه کیکتون اضافه کنید و درحد خوب مخلوط شدن هم بزنید.
7-حالا نوبت کشمش ها و گردو هاست اول با کمی آرد مخلوط کنید تا ته نشین نشن داخل کیک. بعد از اضافه کردن با لیسک یا قاشق چوبی کاملا با مایع مخلوط کنید.
8-در نهایت یه همچین مایه ی سفتی خواهید داشت. مایه رو در قالب مورد نظرتون بریزید و در فر بذارید تا با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد برای یک ساعت بپزه.
سایر نکات
کشمش و گردو رو با یک یا دوقاشق آرد مخلوط کنید تا در کیک ته نشین نشن.
قالب رو چرب کنید و بعد آرد پاشی کنید و آرد اضافه رو بگیرید.اینجوری کیک راحت تر از قالب در میاد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه