آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه جوجه کباب ترش

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه جوجه کباب ترش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه باشد.
مواد لازم برای طرز تهیه جوجه کباب ترش

مواد لازم:

۵۰۰ گرم فیله مرغ سولیکو
۱ عدد پیاز
۳ قاشق غذا‌خوری گردو
۲ قاشق سوپ‌خوری ماست کم چرب
۳ قاشق غذا‌خوری رب انار ترش
۴ قاشق غذا‌خوری روغن
۱ قاشق سوپ‌خوری زعفران دم‌‌کرده
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

فیله‌ مرغ را به صورت قطعات مربعی شکل خرد کنید. پیاز را خرد کنید و در ظرفی بریزید، فیله‌های مرغ را به آن اضافه کنید. گردو‌ها را کاملا خرد و آسیاب کنید، همچنین می‌توانید گردو‌ها را چرخ کنید.

ماست و زعفران را مخلوط کرده و به فیله‌ها اضافه کنید، سپس رب انار را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. نمک و فلفل به مقدار لازم به کباب بزنید، روی ظرف را پوشانده و حداقل ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا قطعات فیله به خوبی مزه‌دار شوند.

بعد از حدود ۳ تا ۴ ساعت جوجه ترش شما آماده کبابی شدن است. در صورت تمایل می‌توانید آن‌ را در تابه آماده کنید.

جوجه‌هایی که مزه‌دار کردید را به سیخ‌های کوچک چوبی بکشید. تابه را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید، سیخ ‌ها را با کمی فاصله از ‌هم داخل تابه قرار دهید. بعد از این که خوب سرخ شد، آن‌ها را برکردانید تا طرف دیگر فیله‌ها هم به خوبی سرخ شوند سپس درب تابه را ببندید تا غذای شما خوب مغز‌پخت شود.

جوجه ترش شما آماده است، آن را در ظرف دلخواهتان بریزید. می‌توانید جوجه ترش را همراه با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه جوجه کباب ترش

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی