آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک ارده

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک ارده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

آرد 1/5 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
ارده 3/4 پیمانه
ماست‏ 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل‏ 1/3 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1- ابتدا زرده و سفیده رو از هم جدا کرده،سفیده رو باهم زن و دور تند بزنید تا ابری شکل شده و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف جدا نشه..بگذارید داخل یخچال تا خنک بمونه.

2-زرده رو به همراه وانیل باهم زن بزنید تا کرم رنگ بشه،شکر رو اضافه کرده هم زدن رو ادامه بدید تا کشدار بشه ،روغن مایع و ارده رو هم اضافه کنید هم بزنید و در آخر ماست رو هم اضافه کرده هم بزنید.

3-دراین مرحله آرد رو که قبلا ۴بار به همراه بکینگ پودر و نمک الک کرده اید کم کم به مایه اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید

4-همزن رو کنار گذاشته و سفیده تخم مرغ رو به مایه اضافه کرده و با لیسک به شکل دورانی و تاکردن مواد درهم،هم بزنید…

5-قالب رو کمی چرب کرده کنجد بپاشید،مواد رو درون قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید…

سایر نکات

اگر به جای روغن مایع از روغن کنجد استفاده کنید کیک خوشمزه تر و رژیمی تر خواهد شد..میتوانید کف قالب و بعداز ریختن مایه کیک روی مایه راهم کنجد پاشی کنید.برای پخت کیک در مایکروویو درجه را روی 160 به مدت 60 دقیقه‌ تنظیم کنید.
طرز تهیه کیک ارده

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی