آموزش طرز تهیه کیک لامینگتون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 5نفر
آرد سفید 250 گرم
پودر شکر 180 گرم
تخم مرغ 3 عدد
کره به دمای محیط رسیده 125 گرم
شیر 100 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
مارمالاد با طعم دلخواه به مقدار لازم
مواد لازم برای فراستینگ
شکلات تخته ای تلخ تکه شده 120 گرم
شیر 200 گرم
کره 25 گرم
پودر کاکائو 1.5 قاشق غذا خوری
پودر شکر 120 گرم
طرز تهیه
1-فر را روی درجه ۱۸۰ روشن کنید قالب مربع ۲۰ سانتی را چرب کرده کاغذ روغنی بیندازید آرد و بیکینگ پودر را ۳بار الک کرده کنار بگذارید
2-ابتدا کره و پودر شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود حدود ۴ تا ۵ دقیقه
3-بعد از آن تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و هر بار در حد مخلوط شدن بزنید با آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید
4-همزن را کنار گذاشته شیر و آرد را به تناوب در ۳ مرحله اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط میکنیم به این صورت که کمی شیر و کمی آرد ریخته و هم میزنیم و مجددا همین کار را تکرار کرده تا جاییکه شیر و آرد تمام شوند
5-مواد را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت۴۰ تا ۵۰ دقیقه بسته به دمای فر قرار میدهیم
6-در این فاصله فراستینگ شکلاتی رو آماده میکنیم ابتدا کره و شکلات رو به روش بنماری روی حرارت غیرمستقیم آب میکنیم و مدام هم میزنیم
7-پودر شکر و پودرکاکائو را درشیرگرم حل کرده و به شکلات اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و ظرف را روی حرارت مستقیم با شعله متوسط قرار میدهیم تندتند هم میزنیم تا سس یکدستی بدست آید اصلا نباید سفت بشه و حالت روونش رو باید داشته باشه فقط کمی غلیظ بشه دو سه دقیقه بعد از به جوش اومدن از روی حرارت برمیداریم
8-کیک را بعد از خنک شدن به دو لایه برش میدهیم روی یکی از لایه ها مارمالاد ریخته و لایه دیگر را روی آن بگذارید و به خوبی با دست همه جای آن را فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبند( من برای چسبندگی بهتر یک جسم یک کیلویی را به مدت نیم ساعت روی کیک قرار دادم کیک بافت نرم و لطیفی دارد پس بااحتیاط عمل کنید)
9-در این مرحله کیک را برش های مربعی هم اندازه میزنیم کیک من ۱۶ تکه ای شد
10-لامینگتون ها رو به وسیله دو چنگال به سس شکلاتی که از داغی افتاده و ولرم هست آغشته کرده و سپس در پودر نارگیل می غلتانیم در یخچال قرار داده و ساعتی بعد نوش جان میکنیم
سایر نکات
نکته 1 میتوانید از قالب مستطیل بزرگتر هم استفاده کنید دراینصورت ارتفاع کیک نصف خواهد شد و بجای برش دادن از ارتفاع، کیک را از پهنا به دو قسمت تقسیم کنید و یک طرف را روی دیگری بگذارید
نکته 2 بجای مارمالاد میتوانید از نوتلا هم استفاده کنید اما اصالت این کیک با مارمالاد هست در بعضی دستورات هم کیک بدون فیلینگ و بدون برش هست و فقط قطعات کیک در شکلات ونارگیل غلتانده می شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه