آموزش طرز تهیه کیک رولتی سیب و دارچین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 لیوان
روغن 1/2 لیوان
پودر شکر 1 لیوان سرخالی
آرد 2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
مواد لازم
سیب رنده شده 7 عدد
پودر دارچین 2 قاشق چای خوری
گردو خرد شده 1/2 لیوان
پودر شکر 1/2 لیوان
طرز تهیه
1-سیب رنده شده و شکر را روی حرارت میگذاریم تا آبش کشیده شوداز حرارت برمیداریم بعد گردو و دارچین هم اضافه کرده این مواد را روی کاغذ سینی فر پهن میکنیم
2-تخم مرغ و شکر را چند دقیقه با همزن میزنیم تا کشدار شود بعد شیر و روغن و وانیل را مخلوط میکنیم . سپس آرد و پکینگ پودر را الک کرده به مواد می افزاییم ،خوب بهم میزنیم.
3-مواد کیک را روی سیب و دارچین که در روی کاغذ سینی فر پهن کردیم میریزیم . در فر از قبل گرم شده در ۱۸۰ درجه میگذاریم تا وقتی روی کیک طلایی شود
4-وقتی کیک پخت قبل از اینکه سرد شود یک کاغذ روغنی روی کیک میگذاریم به کمک آن کیک را در سینی دیگر بر میگردانیم تا سیب و دارچین در روی بالای کیک باشد با کمک کاغذ روغنی رولت میکنیم . و رویه ی آن را با پودر شکر تزیین میکنیم .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه