آموزش طرز تهیه کاپ کیک گاتوشا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 8نفر
آرد 1 پیمانه
شکر دانه ریز 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
نسکافه 1 قاشق غذا خوری
قهوه 1 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا شکر وشیر را باهم مخلوط کنید وباهمزن غخوب همزده تا شکر حل شود.
2-بعد روغن.نسکافه.قهوه.وکاکائورا به مایع اضافه کنید وکمی هم برنید
3-پنج قاشق غذاخوری از این مابع را برداشته وکنار بگذارید وبه بقیه مواد وانیل و تخم مرغ هارا یکی یکی اضافه کرده وباهمزن هم بزنید.
4-آرد بکینگ پودر ونمک را سه بار الک کرده ودر سه مرحله به مایع اضافه کنید وبا لیسک هم برنید تا مواد صاف ویکدست شود.
5-داخل دو سوم کپسول های کاپ کیک را از خمیر پر کرده وداخل فر بادمای ۱۸۰ بمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
6-بعد از آماده شدن کاپ کیک ها سسی که قبلا کنار گذاشته بودید را روی کاپ کیکها ارام بریزید و بعددر صورت تمایل با خامه و سس شکلات وترافل تزئین کنید ویا بدون خامه نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه