آموزش طرز تهیه کیک بادام زمینی شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 8نفر
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
بادام زمینی خرد شده 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا فرتان رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود.
2-مواد خشک که شامل آرد,بکینگ پودر و پودر کاکائو هست رو با هم مخلوط و سه مرتبه الک کنید.
3-تخم مرغ ها رو در ظرفی شکسته و با شکر حدود پانزده دقیقه خوب بزنید تا کرمی و کشدار بشه.
4-شیر و روغن رو اضافه کنید هم بزنید.
5-بادام زمینی ها رو به مخلوط آرد اضافه کنید و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک از یک جهت خوب مخلوط کنید.
6-قالبتون رو چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک رو داخلش بریزید و برای حدود ۴۵_۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
7-از دقیقه ۴۰ با یه خلال دندون چک کنید اگه تمیز بیرون اومد پخته .بعد از پخت کیک ۵ دقیقه صبر کنید بعد از فر بیرون بیارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه