آموزش طرز تهیه کیک مگا براونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 3/4 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
شکلات 240 گرم
شکر 1.5 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
مواد لازم مگا
شکلات خردشده 100 گرم
پنیر خامه ای 70 گرم
شیر کاکائو 1 فنجان
شکر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
2-شکلات و کره را داخل یک ظرف مناسب میریزیم و آن را روی قابلمه آب در حال جوش یا کتری قرار میدهیم تا با حرارت شکلات و کره کاملاً ذوب شود. (بن ماری) سپس آن را از روی حرارت برداشته و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای اتاق میگذاریم.
3-شکر را داخل مخلوط کره و شکلات میریزیم و آن ها را با هم مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
4-وانیل را اضافه کرده ، مخلوط میکنیم و سپس آرد و نمک را به آرامی اضافه مینماییم.
5-مایه را داخل قالبی که از قبل آماده کردهایم و کاغذ روغنی انداخته ایم ریخته و روی سطح آن را صاف میکنیم. سپس آن را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا بپزد و اگر خلال دندانی داخل آن فرو کنیم فقط مقدار کمی از مواد به آن بچسبد.
6-سپس آن را از فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود. با یک چاقو دور کیک را از ظرف جدا میکنیم و آن را از ظرف خارج میکنیم.
7-طرز تهیه مگا : شکلات را در ظرفی ریخته و آن را روی حرارت کتری قرار میدهیم تا آب شود. ( بن ماری) بعد پنیر خامه ای و شیر کاکائو را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. وقتی کاملا مخلوط شد شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
8-سس آماده شده را روی کیک ریخته و کاملا پهن میکنیم.
سایر نکات
میتوانید به جای مگا ، این براونی را به همراه سس شکلات و بستنی سرو نمایید. در صورت تمایل میتوانید این براونی را تا 3 روز در یک ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری نمایید.
آرد را قبل از مصرف ۳ بار الک کنید.
از کره مرغوب و پاستوریزه استفاده کنید تا کیک خوبی داشته باشید. اگر کره بودار باشد کیک بدمزه و بدبو میشود.
بسته به سلیقه میتوانید برای سس از شکلات تلخ استفاده کنید تا کیک خیلی شیرین نشود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه