آموزش طرز تهیه نان لواش خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
روغن مایع 70 گرم
آب ولرم 150 میلی لیتر
شیر ولرم 170 میلی لیتر
نمک 1 قاشق چای خوری
مایه خمیر 8 گرم
آرد 500 گرم
طرز تهیه
1-در ظرف مناسبی ،آرد الک شده،نمک و مایه خمیر را با قاشق مخلوط کنید. شیر،آب و روغن را بیفزایید وهم بزنید(نم را می توانید در آب حل کنید و بعد به مواد بیفزایید). سپس آن را ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید.
2-روی خمیر آرد بپاشید و با دستمال آن را بپوشانید. خمیر را در محل گرمی قرار دهید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به آن استراحت دهید.
3-پس از گذشت زمان استراحت،خمیر را یک دقیقه ورز دهید و به شکل گلوله های کوچکی به اندازه نارنگی به وزن ۱۰۰ گرم چانه کنید.
4-چانه ها را در سینی بچینید و دوباره به آن ۵ دقیقه استراحت دهید و روی آن را با دستمال بپوشانید. سپس هر چانه را با وردنه روی سطح آرد پاشی، نازک باز کنید.
5-ساج مخصوص ر ا بدون اینکه چرب کنید روی حرارت داغ کنید و خمیر لواش آماده را با دو دست از روی سطح آردپاشی شده جدا کنید و روی آن قرار دهید.
6-پس از اینکه یک طرف آن پخت برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه