آموزش طرز تهیه کيک سيب کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد سفید 1.5 پیمانه
شکر 1/3 پیمانه
روغن 1/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/3 پیمانه
سیب به مقدار لازم
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
مواد لازم
کارامل 1 پیمانه
کره 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-آرد و شکر و تخم مرغ ،شير،روغن،وانيل وبکينگ پودر را با هم مخلوط ميکنيم تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و در کناري ميگذاريم
2-کره در قابلمه اي آب کرده و کارامل را به آن اضافه ميکنيم و هم ميزنيم تا به جوش بياييد و بعد از روي شعله بر ميداريم
3-حالا مواد کاراملي را ته ظرف ميريزيم و يکدست ميکنيم و بعد سيب ها را که از قبل برش هاي نازک زديم روي آن ميچينيم
4-و حالا موادي که از قبل آماده کرديم را روي سيب ها ميريزيم و يکدست ميکنيم
5-حالا ظرف را در فري که از قبل گرم شده در دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد به مدت ۴۵ دقيقه قرار ميدهيم و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر برميگردانيم
سایر نکات
کارامل از شکر و آب درست ميشود که بايد با حوصله و شعله کم پخته شود و به رنگ قهوه اي در بياييد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه